KÖLTÖZTETÉS- KÖLTÖZÉS TEL: 06-20-545-8496

 

  KÖLTÖZTETÉS  KÖLTÖZÉS  MINDEN SZINTEN SZINTE INGYENÜZLETÍ pARTNEREINK

Calendar

January 2011
M T W T F S S
« Des   Feb »
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

MAGYARORSZÁG  SZÁLLITÁS

  • Belföldi árufuvarozás, anyagbeszerzés

    Megbízható kollégáink segítségével bármilyen belföldi árufuvarozás, anyagbeszerzés szervezésében tudunk segíteni.

    Cégünk a gyors, rugalmas és biztonságos áruszállításra helyezve a hangsúlyt számos kis- és nagyvállalkozás valamint multinacionális cég áruterítésében és anyagmozgatásban vállalt szerepet az elmúlt években.   


  •  More...

  • VISZONTLÁTÁSRA

           

Az ország egész területén fuvarozunk

Cégünk a fuvarozás terén szerzett sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberei segítségével igyekszik kielégíteni megrendelői igényeit. Az ország egész területére vállalunk fuvarozást, szállítmányozást, költöztetést, valamint belföldi darabáruk és gyűjtőáruk terítését dobozos és ponyvás teherautókkal, autónként 20 m3 űrtartalomig.

Amit Önöknek nyújtunk profi színvonalú szolgáltatás, megbízhatóság, pontosság, rugalmasság, és a ránk bízott értékek megóvása, melyet személyre szabott árszabással próbálunk megnyerővé tenni megrendelőink és leendő ügyfeleink részére.

Tartós kapcsolatok kiépítésén dolgozunk ezért számunkra a partner elégedettsége a legfontosabb.

Belföldi  lakossági költöztetés

Magánszemélyek, gyors, szakszerű, korrekt költöztetése.
Igény esetén ingyenes helyszíni felmérés, ahol fix összegű árajánlatot tudok adni, vagy az ÁRAK menüben feltüntetett óra díj alapján történik az elszámolás. Belföldi és nemzetközi költöztetés hétvégén is, felár nélkül. Szakképzett, igényes rakodókkal. A költöztetéshez szükséges rögzítő eszközökkel, szerszámokkal, ingyenes csomagoló anyagokkal az autó fel van szerelve.

A viszonylag rövid múltú cég megbízhatóságát az alapítók megelőző szakmai múltja garantálja a kezdetektől. A szállítmányozók körében a kisebbek közé tartozunk, melynek előnyeit (nagyobb figyelem, gyorsabb ügyvitel, személyesebb légkör, stb.) bővülő partnerkörünk teljes egészében élvezheti. Fő tevékenységünk és egyben erősségünk a közúti szállítás, melyet széles körű, megbízható partnerhálózaton keresztül kedvező díjszabással végzünk, rugalmasan alkalmazkodva a partner igényeihez. Mivel elsősorban termelő és külkereskedő cégeknek szállítunk, alvállalkozóinkkal szemben alap elvárásunk, hogy szigorú előírások mellett is kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak.

Családi vállalkozásként nem léptünk át a multinacionális cégek futószalagszerű ügyfélkezelésére. Nálunk a legfontosabb minden esetben az elégedett partner, aki elvárásainak megfelelően kapta az általunk nyújtott szolgáltatást.

Hisszük, hogy az általunk végzett korrekt, pontos munka további stabil partnereket eredményez számunkra.

                     free website templates.